Velg din komplette interiørstil
- Style by Moderne Stil

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din interiørstil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en «rød tråd» i ditt nye hjem. Vi har utviklet 3 ulike interiørstiler som gir deg komplett interiørleveranse. Hver interiørstil har sitt unike uttrykk og er sammensatt av produkter som er tilpasset stilen i farger, overflater og design. Interiørstilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Utover standard leveranse kan du velge en komplett interiørstil som passer for deg – helt ferdig gjennomtenkt av vår interiørdesigner!  

Dine fordeler:

  • Stilig interiør
  • Gjennomgående «rød tråd» i interiøret
  • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
  • Bedre kontroll på budsjett
  • Ved behov for flere timer med interiørkonsulent bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
  • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
  • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stil

https://d2wv8484iew4dn.cloudfront.net/contents/download/1556179766408.froala.jpeg


Stil 1: Warm minimalism


Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. 

Stil 2: Back to nature


Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en moderne og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge. 

Stil 3: Modern luxury


Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et luksuriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse.