Interiørstil: Warm minimalism


Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. 







Veggene blir malt i blåfarger som går fra det dype til det duse med nyanser fra havet med hint av grønt sammen med det varme fra en østlig rødfarge.



Lange og brede laminatbord i lyst og elegant design. Vi har valgt kvalitetslaminat til denne stilen på grunn av sin slitestyrke som tåler mer enn parkett.

Antrasittgrå fliser som passer perfekt sammen med veggfargene. Fliser blir lagt på badegulv, vaskeromsgulv og entré. I dusj blir det lagt fliser i samme farge med leggemønster som «fiskeben».
Nedsenket gulv i dusjsone med godt fall mot avlang «designsluk» mot vegg som gjør at vannet i dusjen stopper i kant og renner godt ned i sluk. I tillegg slipper du å stå oppå sluk når du dusjer.




Innredning på bad i moderne møbelserie i sort eik. Servantskapet har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås, mulighet for stikkontakt i skuff og fingergrep på skuffer. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet. Du kan velge mellom flere servanter til samme pris. Porselensservant med rund kulp eller støpemarmor med firkantet kulp og rettere kanter, noe som gir et mer minimalistisk uttrykk. Servantene kommer i forskjellige høyde/tykkelse og er av god kvalitet. Elegant speil med dim-bare LED lyskilde, en på hver side av speilflaten. Godt egnet ved behov for ekstra belysning på badet. Servantbatteri til baderomsinnredningen i eksklusivt design i svart krom med stramme linjer.




Kvalitetskjøkken fra Schmidt med løsninger som tilpasses hvert hus. Egen kjøkkeninnredningstegning blir tilpasset ditt kjøkken. Minimalistisk og elegant utførelse med rene linjer i sort matt med utførelse som er slitesterkt og med et mykt uttrykk som samtidig også er silkemykt å ta på. Benkeplate i smal høyde/tykkelse i samme farge og utførelse som frontene.Kjøkkenbatteri i eksklusivt design i svart krom med høy buet utforming på svingbar tut og med rektangulær stram linje på spak.







Synlig elektroutstyr som stikkontakt og lysbrytere kommer sort utførelse i entré, stue, kjøkken og hovedsoverom. Sorte, utenpåliggende, spottkasser hvor dette er tegnet inn. Belysningsplan tegnes for hvert hus, slik at dette tilpasses rommenes estetikk og funksjon.