Vi hjelper deg på veien til boligdrømmen

Når dere bygger hus i lag med oss får dere god veiledning og hjelp i fra første møte. Vi kan bistå med alt fra tomteregulering, byggesøknad og finansieringshjelp til interiørveiledning og fargevalg.

Prosjektbolig

Vi utvikler stadig nye tomter og boliger på Haugalandet, med fokus nøkkelferdig leveranse. Her har vi prosjektert inn bolig på tomt som er klar for at du skal konsentrere deg om farger og materialvalg i boligen – med hjelp fra oss og våre samarbeidspartnere.


Bolig på din tomt

Har du en tomt eller ønsker å bygge på din egen tomt? Som Systemhus-forhandler har vi et bredt utvalg av boliger dere kan velge. I tillegg kan vi tilby arkitekttjenester som tilpasser huset til tomten og deres behov. Vi kan også hjelpe til med tomteregulering, valg av hus, plassering av hus på tomt, byggesøknad, finansiering og rådgivning.


Kjøp av tomt

Vi søker nye utbyggingsområder og ønsker i den forbindelse å komme i kontakt med deg eiere av av større eller mindre tomter. Tomter som har eksisterende hus er også av interesse. 


Tomteregulering

Eier du eiendom som du ønsker skal utbygges? Vi har god erfaring med utvikling av tomter som inkluderer regulering. Vår faglige kompetanse hjelper deg med utformingen av reguleringsplanen samt søknader.