Nyheter, tips og inspirasjon

Velger du det rette huset? 20 spørsmål du kan stille deg

Å velge ut sin nye bolig pleier ikke være lett. Du må velge mellom mange ulike boligtyper med flere ulike planløsninger. Vi har laget en liste med spørsmål du kan stille deg når du er på leting etter et nytt hus. 

Spørsmålene kan hjelpe deg på veien til å ta den rette beslutningen, eller eventuelt å velge riktig mellom flere hus.

Les mer

Velg din interiørstil: Warm minimalism - by Moderne Stil

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser.

Les mer

Velg din interiørstil: Back to nature - by Moderne Stil

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge.

Les mer

Velg din interiørstil: Modern luxury - by Moderne Stil

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et lukseriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse.

Les mer

Innred og design din egen Systemhusbolig

Visste du at du selv kan innrede og designe din egen Systemhusbolig? Prøv vårt tegneprogram, og lag ditt eget drømmehus med utgangspunkt fra en av våre husmodeller.
Les mer

Velkommen til inspirasjonskveld interiør

Velkommen til inspirasjonskveld om interiør med tema "Få den rød tråden med din smak"

Les mer

Kjøp tidlig rabatt

Ved kjøp av prosjekterte nøkkelferdige hus får du nå kr 100.000,- i rabatt ved tidlig kontraktsignering!

Les mer

Besøk ditt nye hjem i byggeprosessen

Når byggingen er kommet godt i gang og huset begynner å ta form, er du selvfølgelig veldig spent og nysgjerrig, og du har ønske om å følge med på byggeprosessen på tomten. Fra bunn til topp.

Les mer

Ny hjemmeside

I samarbeid med Systemhus har vi nå lansert ny hjemmeside! Med siden ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å få oversikt over våre kataloghus, prosjekterte boliger og hva vi kan hjelpe deg med i jakten på din drømmebolig.

Les mer