Nyheter, tips og inspirasjon

Informasjon rundt visninger

Systemhus og Hus28 ønsker å bidra i dugnaden for å hindre spredning av coronaviruset. Vi tar våre kunder og ansattes helse på største alvor og i den forbindelse inviterer vi til privatvisning i stedet for fellesvisning.

Les mer

Tomter ønskes kjøpt!

Tomter ønskes kjøpt!

Vi søker nye utbyggingsområder og ønsker i den forbindelse å komme i kontakt med eiere av av større eller mindre tomter. Tomter som har eksisterende hus er også av interesse.

Les mer

Velg din interiørstil: Warm minimalism - by Moderne Stil

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser.

Les mer

Velg din interiørstil: Back to nature - by Moderne Stil

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge.

Les mer

Velg din interiørstil: Modern luxury - by Moderne Stil

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et lukseriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse.

Les mer