Interiørstil: Modern luxury

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et luksuriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse.


Veggene blir malt i en dempet beige farge som er litt lysere enn den andre varme beige fargen. Sammen med disse fargene har vi også valgt en mørk, gyllen grønntone. Denne fargen er dyp grønn, perfekt i balansert i den forstand at den verken er for blå, kjølig eller for gyllen og gul. Alt som er malt hvitt, som listverk, dører, karmer, utforinger osv, blir malt i klassisk hvit.

Parkettgulv i grå eik som er elegant og lyst med lange 1-stavsbord og fasede kanter på 2 sider. Overflate i dypbørstet ekstra matt lakk. Dette gulvet oppfattes som stille og rolig med små kvister og mindre variasjon i farge og struktur.  Den fremhevede strukturen oppnås gjennom dyp børsting av de mykere områdene for en mer naturlig fornemmelse, og faser på langsidene tilfører dybde i ethvert rom.  

Fliser i matt svart i store format, 60x60 cm. Flisene sammen med den mørke innredningen på badet skaper en fredfull, luksuriøs og mystikk romfølelse. Flisene blir lagt på vaskeromsgulv, i entré, på vegg og gulv i bad. Nedsenket gulv i dusjsone med godt fall mot avlang «designsluk» mot vegg som gjør at vannet i dusjen stopper i kant og renner godt ned i sluk. I tillegg slipper du å stå oppå sluk når du dusjer.

Innredning på bad i moderne møbelserie i sort eik. Servantskapet har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås, mulighet for stikkontakt i skuff og fingergrep på skuffer. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet. Du kan velge mellom flere servanter til samme pris. Porselensservant med rund kulp eller støpemarmor med firkantet kulp og rettere kanter, noe som gir et mer minimalistisk uttrykk. Servantene kommer i forskjellige høyde/tykkelse og er av god kvalitet. Under servant er det montert unik og moderne LED-lyslist. Lyslisten gir et flott lys og gir baderomsmøbelet et stilfull og eksklusivt uttrykk. Moderne og lekkert rundt speil med anti-dugg funksjon og LED lys rundt speil, med mulighet å velge mellom en god belysning eller en lunere stemning på baderommet. Godt egnet ved behov for ekstra belysning på badet. Servantbatteri til baderomsinnredningen i eksklusivt design i messing overflate med stramme, smale og runde linjer. Servantbatteriet har en overflate som setter tonen og følelsene på ditt baderom, sammen med de svarte flisene og innredningen. Servantbatteriet blir en viktig detalj som tar for seg og forsterker stilen.

Kvalitetskjøkken fra Schmidt med løsninger som tilpasses hvert hus. Egen kjøkkeninnredningstegning blir tilpasset ditt kjøkken. Minimalistisk og elegant utførelse med rene linjer i svart matt, på høyskapene og benkeplaten, med utførelse som er slitesterkt og med et mykt uttrykk som samtidig også er silkemykt å ta på. Benkeplate i smal høyde/tykkelse i samme farge og utførelse som på høyskapene. Skrogene på resten av kjøkkenet får en elegant kontrast med et varmere material i valnøttfarget utførelse som gir et eksklusivt utseende. Kjøkkenet er uten håndtak, med grepslist, med metallskinne innenfor grepet i messing utførelse.Kjøkkenbatteri i eksklusivt design i messing overflate med høy buet utforming på svingbar tut og med stram, smal og rund linje på spak.

Synlig elektroutstyr som stikkontakt og lysbrytere kommer sort utførelse i entré, stue, kjøkken og hovedsoverom. Svarte innfelte spotter og svarte utenpåliggende spottskinner hvor dette er tegnet inn.Belysningsplan tegnes for hvert hus, slik at dette tilpasses rommenes estetikk og funksjon.