Sted
Røysvegen 32, Vormedal, Norge
Innflytting
November
2018
Pris fra kr
0
-
0
NOK
Ledige boliger
1
Vormedal - Moderne enebolig med garasje og takterrasse

Familievennlig nærmiljø

Boligen ligger i det populære område Moksheim, i en av de eldste gatene. Boligen ligger fint i terrenget, vendt sør-vest, med utsikt til Karmsundet. Fint skjermet for nordavind.  Området består av eldre eneboligbebyggelse, samt nyere eneboliger, rekkehus og leiligheter. Moksheim fremstår som rolig og familievennlig. Ingen gjennomgangstrafikk.

Kort avstand til turløyper og mark, skoler, barnehager, bussholdeplass, nærbutikk med post og shopping.

moderne bolig med et stramt og moderne uttrykk

Velkommen inn i denne nyoppførte funkisboligen! Boligen har et stramt og moderne uttrykk med store vindusflater som sørger for mye lys. Tomten er opparbeidet med asfalt i gårdsrom og singel rundt huset på baksiden. Planløsningen er nøye planlagt og appellerer til de fleste familier.
 Parker bilen i garasjen eller ta sykkelen inn garasjedøren og sett den i bodarealet i bakkant av garasje. Fra garasjen kan du gå tørrskodd inn til en praktisk bi-inngang/vaskerom. Hovedinngang med overbygget inngangsparti. I 1. etasje er 3 soverom med stort bad. I tillegg er det et multirom man kan bruke til TV-stue, gjesterom eller for eksempel hjemmekontor/hobbyrom. I denne etasjer er det også bod under trapp og gjestetoalett.
 Nå en kommer opp trappen til andre etasje, åpner det seg opp et areal med store vinduer fra gulv til tak som gir en flott luftig følelse. Herfra kan man se ned til Karmsundet. Hovedfunksjonene ligger i denne etasjen og her finner man store og gode sosiale soner, både innendørs og utendørs. Fra stue og kjøkken kommer man seg enkelt ut på den store takterrassen som ligger over garasjen. Hovedsoverommet er stort og har god plass til lagring i garderobeløsninger. Eget bad med lekre fliser og innredning via hovedsoverommet.

leveranse ferdighus

 • Royalimpregnert utvendig kledning, stående grå og liggende svart fra Marnar bruk.
  Vinduer og terrassedører aluminiumskledd utvendig fra Nordan.
  Helflisede bad med gulvvarme
  Fliser på gulv med gulvvarme i entre og på vaskerom.
  Dusjsone nedsenket i bad med glassdører og takdusj
  Baderomsinnredning med grepslist og speilskap fra Bademiljø.
  1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken og soverom i 2.etg  
  3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, soverom, gang, wc og bod under trapp i 1. etg.
  Innvendige dører i kompakt utførelse med dempelist.
  Alle dører, listverk, foringer etc i NCS S0500-N «Klassisk hvit»
  Trapp plassbygget med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i trinn.
  Lekker kjøkkeninnredning fra Schmidt
  Vedovn og stålpipe.
  El.punkt og stikkontakter ihht ny standard.
  Smarthus hub tilkoblet brannvarsling, varmekabler og lys. Mulighet for å styre det meste i huset.
  Sentralstøvsuger med to uttak i 1. etasje og ett uttak i 2. etasje i tillegg til «smuleskuff» på kjøkken.
  Balansert ventilasjonssystem med inntil 80% varmegjenvinning.

innhold i boligen

1. etg.: Entre/hall/trapperom, bod under trapp, vaskerom, bad, gjestetoalett, TV-stue og 3 soverom. Garasje med egen innvendig bod og inngang til vaskerom.

2. etg.: Hovedsoverom, bad, kjøkken og stue. Takterrasse over garasje.

KARTTakterrasse
Utsikt over Karmsundet
Rolig nabolag
Garasje
Vedovn

Område

Nærmiljøet

Skoler og barnehager

Boligområdet er spesielt anbefalt for familier med barn. Både skoler og barnehager er i gåavstand. Fra 0 år til 10. klasse.

Friluftsliv

Her har man umiddelbar nærhet til gode frilufts- og turmuligheter i Moksheimsskogen og Moksheimsstien som er en av distriktets mest populære tursti.

Handel

I fra Røysvegen har du kort av avstand til det meste med nærbutikk et par hundre meter fra huset, kort vei til Oasen Storsenter

Aktiviteter

På Vormedal er det fotballbane, svømmehall, skatepark, treningssenter og grendahus med forskjellige aktiviteter og kort vei til skog og mark.

  Her har man umiddelbar nærhet til gode frilufts- og turmuligheter i Moksheimsskogen og Moksheimsstien. Moksheimsstien, som går fra Vormedal til Norheim, er kjent som en av distriktets mest populære tursti. Om vinteren er det fint å kaste på seg skøytene og ta seg en tur på Moksheimsvatnet. Denne populære stien kan brukes av hele familien året rundt, og ligger i spaseravstand til boligen.

  Av mer organisert aktiviteter, er det flere aktiviteter for barn, ungdom og voksne på Vormedal og på Norheim. På Vormedal Ungdomsskole ligger badehall med åpningstider på ettermiddag og kveld. Rett ved finnes også Haugaland Travpark. I tillegg finnes treningssenter, skatepark og grendahus med forskjellige aktiviteter. 

  Skolene som ligger i nærheten er Mykje skole (trinn 1-7) og Vormedal ungdomskole (trinn 8-10). Både skole og barnehager er i gåavstand.

  Kort avstand til turløyper og mark, skoler, barnehager, bussholdeplass, nærbutikk med post og shopping.

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Familietoppen Torvastad - Funkishus med garasje
  Funkishus på toppen av endevei på Familietoppen Torvastad. Effektiv planløsning med 4 soverom og 2 stuer. Solrik hage med takterrasse over garasje.

  5 549 000 — 5 990 000 kr
  Torvastad, Norge
  forSale
  Gard - Moderne familiehjem i ende på vei
  I et hyggelig villastrøk i Skeisvollsvegen 15 skal vi bygge 2 lekre eneboliger med stilig design og god planløsning. Eneboligene er 156 m2 BRA i tillegg til utvendig bod. Standarden på leveransen er høy med valg mellom 3 unike interiørstiler som utgangspunkt.

  6 990 000 — 6 990 000 kr
  Skeisvollsvegen, Haugesund, Norge
  forSale
  SOLVANG - Fantastisk enebolig på unik tomt
  I indrefileten i Haugesund har vi nå for salg en råstilig enebolig med unik eiendom. Rett ved Solvang skole bygger vi en enebolig på hele 214 m2 med stort uteoppholdsareal.

  7 999 000 — 9 190 000 kr
  Tysværgata, Haugesund, Norge