Sted
Kolnes, Norge
Innflytting
Juni
2021
Pris fra kr
0
-
0
NOK
Ledige boliger
0
Kolnes - Unikt funkishus med fantastisk utsikt

På etablert boligfelt med flott utsikt mot Førresfjorden

Tomten ligger i et allerede etablert boligfelt med nyere og eldre bebyggelse i rolige omgivelser med utsikt mot Førresfjorden. På boligfeltet, i enden på internveg, ligger tomten fint i skrånet terreng med flott uteområde i vest, i bakkant av hus.

Passer like godt til småbarnsfamilien som tenåringsfamilien

Når du kommer kjørende til tomten har vi plassert dobbelgarasjen i nord-østre hjørne av tomten. Herfra går du i en liten trapp opp til et stort og innbydende inngangsparti. Her har du mulighet til å gå direkte inn til vaskerom for å sette av deg skitne sko eller regntøyet til barna. I husets første etasje finner du i tillegg 3 soverom, stue og bad. Følger du trappen opp kommer du opp til kjøkken. Her er det kort vei fra hovedinngangsdør via trappen og opp til kjøkken som er praktisk når du kommer hjem med store handleposer. Videre utover er hovedstue med store vinduer som slepper inn mye lys, men ikke minst den helt strålende utsikten ut mot fjord og fjell! I fra gang ved kjøkken kan du gå inn på gjestetoalett eller inn til kontor/hobbyrom. Herfra kommer du deg ut på den fantastiske, usjenerte, uteplassen på baksiden av huset. Fra baksiden av huset har du også en lun terrasse som er sør-vest vendt. Herfra kan du gå ned til inngangspartiet. Fra stuen går du inn til hovedsoverom med eget walk-in-closet og eget bad. Soverommet har også store vindusflater med fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Her kan du dra opp gardinene om morgenen og nyte utsikten og soloppgangen med en god kopp kaffe. Luksus! 

Bokvaliteter

 • Unikt - Unik arkitektur som er tilpasset tomten. 
 • Følelse - Mange store gode vinduer med utsikt mot Førresfjorden
 • Behov - En praktisk bolig som kan vokse sammen med familien
 • Praktisk - Huset har praktiske garderobe- og bodløsninger. 
 • Uterom - Praktisk og tilbaketrukket uteområde på bakside av hus med sol fra sør og vest.  
 • Terrasse – Usjenert terrasse bak hus i 2. etasje med direkte adkomst til hage.  
 • Garasje – Fremtidig dobbelgarasje på fremsiden av hus som er står på en litt lavere høyde enn huset.

GLED DEG TIL Å INNREDE DIN BOLIG: 

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en «rød trå» i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Når du signerer kontrakt på ditt nye hjem med oss får du også med 5 gratistimer med vår interiørdesigner, Moderne Stil.

Dine fordeler:

 • Stilig interiør
 • Gjennomgående «rød trå» i interiøret
 • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
 • Ved behov for flere timer med interiørdesigner bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
 • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
 • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stil

Stil 1: Warm minimalism

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. 

Stil 2: Back to nature

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge. 

Stil 3: Modern luxury

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et luksuriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse. 

Bi-inngang til vaskerom
Sjermert uteareal både bak hus og ved inngangsparti
Unik utsikt fra hovedsoverom
Fantastisk utsikt over fjord og fjell
Stor dobbelgarasje med mulighet for takterrasse over tak

Område

Nærmiljøet

Barnehage og skole

På Kolnes er det barneskole og 2 barnahager med gåavstand på en trygg sykkel- og gangsti.

Kolnes idrettspark

I Kolnes Idrettspark er det organisert i idrett for store og små i allidrett, fotball, innebandy og forskjellige trimgrupper.

Golfpark

På Haugesund Golfpark på Kolnes har de Haugalandets beste treningsfasiliteter for golf. I tillegg til en flott 9-hullsbane. FORE!

kort vei til shopping

Nyt en kopp cappucino med veninnene på shoppingrunde på Amanda Storsenter, som kun ligger 8 minutter i bil fra tomten.

Fjord og strand

Spaserer ned til Førresfjorden, kanskje får dere fisk på kroken? Kort avstand til Aksnes stranda med flott badestrand på varme sommerdager.

  KOLNES - Attraktiv beliggenhet

  Familiebyen Kolnes er attraktiv. Området har vokst fram til å bli et av Haugalandets mest populære områder for familier. Mye av grunnen er beliggenheten. Alt du har behov for i hverdagslivet er innenfor korte avstander. Her bor du i ett med naturen, fjell, flott utsikt ut over Førresfjorden og mange friluftsmuligheter. Samtidig er det kort veg til aktiviteter, skole og barnehager. Familiebyen Kolnes er i Karmøy kommune og grenser til både Tysvær og Haugesund. Det er derfor kort veg til handel og servicetilbud.
  Familiebyen Kolnes: Et av Haugalandets mest populære familiested.

  MYE KJEKT FOR STORE OG SMÅ I FAMILIEBYEN KOLNES

  Gresset og ballene flyr høyt og lavt i fin natur på Haugesund Golfklubbs 9-hullsbane på Kolnes.
  Redningsvesten henter du i sportsboden og spaserer ned til Førresfjorden hvor barna kan lete etter krabber, samle stein og
  skjell eller kanskje får sin første fisk på kroken?
  Ballek med barna på Kolnes Idrettspark. Sitter skuddfoten?
  Nyt en kopp cappucino med veninnene på shoppingrunde på Amanda Storsenter
  Aksnes stranda ligger 2,5 km unna. Her er det fin badestrand, og på denne badeplassen tar det ikke mange soldagen til før
  vannet holder fin badetemperatur.
  Har barna fått hockeyskøyter eller kunstløpsskøyter til jul? Knytt dem på når isen legger seg tjukk nok på Toskatjørn – kun
  få minutter unna.
  Karmøy kommune har varslet stor satsing på utbygging av Kolnes, og det vil innen noen år bli en bydel med næringsområde
  og butikker, ny skole og muligens en kirke...
  Et godt bomiljø er mye mer enn din egen bolig.
  Trygg skoleveg
  Og snart finnes kanskje også dere her?

  KOLNES – SNART EN LITEN BYDEL

  Gode oppvekstvilkår. Et rikt kulturliv. Vakker natur. Boliger med høy kvalitet. Det er mange grunner til at stadig flere velger å bosette seg i familiebyen Kolnes.
  Området har ca 1900 innbyggere og 650 boliger. Nærmiljøet er godt tilpasset barnefamilier med skole, barnehager, idrettsanlegg, nærhet til servicetilbud og gode muligheter for offentlig transport. Familiebyen Kolnes har opplevd stor vekst de siste 10 årene, og
  er nå hovedsatsingsområdet til Karmøy kommune. Nye store boligområder er under planlegging. Planene blir snart vedtatt. Kolnes vil vokse raskt når det nye boligområdet påbegynner. Det er estimert at folketallet vil stige til over 5000 innen 5-10 år. Kolnes vil da være en liten bydel...
  Området vil da syde av liv og røre og det vil være enda mer aktiviteter til både store og små. Familiebyen Kolnes er en flott plass og bo og tilbydd et nærmiljø både for
  store og små vil trives i.

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Familietoppen Torvastad - Funkishus med garasje
  Funkishus på toppen av endevei på Familietoppen Torvastad. Effektiv planløsning med 4 soverom og 2 stuer. Solrik hage med takterrasse over garasje.

  5 549 000 — 5 990 000 kr
  Torvastad, Norge
  forSale
  Gard - Moderne familiehjem i ende på vei
  I et hyggelig villastrøk i Skeisvollsvegen 15 skal vi bygge 2 lekre eneboliger med stilig design og god planløsning. Eneboligene er 156 m2 BRA i tillegg til utvendig bod. Standarden på leveransen er høy med valg mellom 3 unike interiørstiler som utgangspunkt.

  6 990 000 — 6 990 000 kr
  Skeisvollsvegen, Haugesund, Norge
  forSale
  SOLVANG - Fantastisk enebolig på unik tomt
  I indrefileten i Haugesund har vi nå for salg en råstilig enebolig med unik eiendom. Rett ved Solvang skole bygger vi en enebolig på hele 214 m2 med stort uteoppholdsareal.

  7 999 000 — 9 190 000 kr
  Tysværgata, Haugesund, Norge