Sted
Kolnes
Innflytting
August
2021
Pris fra kr
0
-
0
NOK
Ledige boliger
1
Kolnes - Unik enebolig med særpreg med flott utsikt mot Førresfjorden

På etablert boligfelt med flott utsikt mot Førresfjorden

Tomten ligger i et allerede etablert boligfelt med nyere og eldre bebyggelse i rolige omgivelser med utsikt mot Førresfjorden. På boligfeltet, i enden på internveg, ligger tomten fint i skrånet terreng med flott uteområde i vest, i bakkant av hus.

Passer like godt til småbarnsfamilien som tenåringsfamilien

Huset blir bygget i 3 etasjer med garasje i deler av 1. etasje. Huset blir bygget i skrånet terreng og blir fylt inntil i 2 etasjer i bakkant av hus. Stue både i 2. og 3. etasje som vender ut mot Førresfjorden.


Bokvaliteter

  • Unikt - Unik arkitektur som er tilpasset tomten. 
  • Følelse - Mange store gode vinduer med utstikt mot Førresfjorden
  • Behov - En praktisk bolig som kan vokse sammen med familien
  • Praktisk - Huset har praktiske garderobe- og bodløsninger. 
  • Uterom - Praktisk og tilbaketrukket uteområde på bakside av hus med sol fra sør og vest. 
  • Terrasse – Terrasse på bakkeplan bak hus i 3. etasje og takterrasser i 3. etasje med flott utsikt mot Førresfjorden og med tak over. 
  • Garasje – Romslig garasje i boligens 1. etasje.


GLED DEG TIL Å INNREDE DIN BOLIG: 

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en «rød trå» i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Når du signerer kontrakt på ditt nye hjem med oss får du også med 5 gratistimer med vår interiørdesigner, Moderne Stil.

Dine fordeler:

  • Stilig interiør
  • Gjennomgående «rød trå» i interiøret
  • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
  • Ved behov for flere timer med interiørdesigner bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
  • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
  • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stil

Stil 1: Warm minimalism

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. 

Stil 2: Back to nature

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge. 

Stil 3: Modern luxury

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et lukseriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse. 

Område

Nærmiljøet

Barnehager og skole

På Kolnes er det barneskole og 2 barnahager med gåavstand på en trygg sykkel- og gangsti.

Kolnes Idrettspark

I Kolnes Idrettspark er det organisert i idrett for store og små i allidrett, fotball, innebandy og forskjellige trimgrupper.

Golfpark

På Haugesund Golfpark på Kolnes har de Haugalandets beste treningsfasiliteter for golf. I tillegg til en flott 9-hullsbane. FORE!

Kort vei til shopping

Nyt en kopp cappucino med veninnene på shoppingrunde på Amanda Storsenter, som kun ligger 8 minutter i bil fra tomten.

Fjord og strand

Spaserer ned til Førresfjorden, kanskje får dere fisk på kroken? Kort avstand til Aksnes stranda med flott badestrand på varme sommerdager.

    KOLNES - Attraktiv beliggenhet

    Familiebyen Kolnes er attraktiv. Området har vokst fram til å bli et av Haugalandets mest populære områder for familier. Mye av grunnen er beliggenheten. Alt du har behov for i hverdagslivet er innenfor korte avstander. Her bor du i ett med naturen, fjell, flott utsikt ut over Førresfjorden og mange friluftsmuligheter. Samtidig er det kort veg til aktiviteter, skole og barnehager. Familiebyen Kolnes er i Karmøy kommune og grenser til både Tysvær og Haugesund. Det er derfor kort veg til handel og servicetilbud.
    Familiebyen Kolnes: Et av Haugalandets mest populære familiested.

    Mye kjekt for store og små i familiebyen Kolnes

    Gresset og ballene flyr høyt og lavt i fin natur på Haugesund Golfklubbs 9-hullsbane på Kolnes.
    Redningsvesten henter du i sportsboden og spaserer ned til Førresfjorden hvor barna kan lete etter krabber, samle stein og
    skjell eller kanskje får sin første fisk på kroken?
    Ballek med barna på Kolnes Idrettspark. Sitter skuddfoten?
    Nyt en kopp cappucino med veninnene på shoppingrunde på Amanda Storsenter
    Aksnes stranda ligger 2,5 km unna. Her er det fin badestrand, og på denne badeplassen tar det ikke mange soldagen til før
    vannet holder fin badetemperatur.
    Har barna fått hockeyskøyter eller kunstløpsskøyter til jul? Knytt dem på når isen legger seg tjukk nok på Toskatjørn – kun
    få minutter unna.
    Karmøy kommune har varslet stor satsing på utbygging av Kolnes, og det vil innen noen år bli en bydel med næringsområde
    og butikker, ny skole og muligens en kirke...
    Et godt bomiljø er mye mer enn din egen bolig.
    Trygg skoleveg
    Og snart finnes kanskje også dere her?

    KOLNES – SNART EN LITEN BYDEL

    Gode oppvekstvilkår. Et rikt kulturliv. Vakker natur. Boliger med høy kvalitet. Det er mange grunner til at stadig flere velger å bosette seg i familiebyen Kolnes.
    Området har ca 1900 innbyggere og 650 boliger. Nærmiljøet er godt tilpasset barnefamilier med skole, barnehager, idrettsanlegg, nærhet til servicetilbud og gode muligheter for offentlig transport. Familiebyen Kolnes har opplevd stor vekst de siste 10 årene, og
    er nå hovedsatsingsområdet til Karmøy kommune. Nye store boligområder er under planlegging. Planene blir snart vedtatt. Kolnes vil vokse raskt når det nye boligområdet påbegynner. Det er estimert at folketallet vil stige til over 5000 innen 5-10 år. Kolnes vil da være en liten bydel...
    Området vil da syde av liv og røre og det vil være enda mer aktiviteter til både store og små. Familiebyen Kolnes er en flott plass og bo og tilbydd et nærmiljø både for
    store og små vil trives i.


    Se andre boliger til salgs

    forSale
    Familietoppen Torvastad - Funkishus med garasje
    Funkishus på toppen av endevei på Familietoppen Torvastad. Effektiv planløsning med 4 soverom og 2 stuer. Solrik hage med takterrasse over garasje.

    5 549 000 — 5 990 000 kr
    Torvastad, Norge
    forSale
    Gard - Moderne familiehjem i ende på vei
    I et hyggelig villastrøk i Skeisvollsvegen 15 skal vi bygge 2 lekre eneboliger med stilig design og god planløsning. Eneboligene er 156 m2 BRA i tillegg til utvendig bod. Standarden på leveransen er høy med valg mellom 3 unike interiørstiler som utgangspunkt.

    6 990 000 — 6 990 000 kr
    Skeisvollsvegen, Haugesund, Norge
    forSale
    SOLVANG - Fantastisk enebolig på unik tomt
    I indrefileten i Haugesund har vi nå for salg en råstilig enebolig med unik eiendom. Rett ved Solvang skole bygger vi en enebolig på hele 214 m2 med stort uteoppholdsareal.

    7 999 000 — 9 190 000 kr
    Tysværgata, Haugesund, Norge