Ny hjemmeside

I samarbeid med Systemhus har vi nå lansert ny hjemmeside! Med siden ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å få oversikt over våre kataloghus, prosjekterte boliger og hva vi kan hjelpe deg med i jakten på din drømmebolig.

Boliger til salgs

Under fanen boliger til salgs finner du våre prosjekterte boliger som vi har for salg, kommer for salg og boliger vi har bygget de siste årene.
Her skal du få et godt inntrykk av hva boligprosjektet inneholder, hva du kan forvente og hvordan vi kan bistå slik at du får den boligen du ønsker.
Vi utvikler stadig nye tomter og boliger på Haugalandet, med fokus nøkkelferdig leveranse. Her har vi prosjektert inn bolig på tomt som er klar for at du skal konsentrere deg om farger og materialvalg i boligen – med hjelp fra oss og våre samarbeidspartnere.

Bygge hus

Under de fanen bygge hus finner du alle våre boliger som er i vår huskatalog. Systemhus har husmodeller i flere stilarter og størrelser som dekker de behov en familie har. Husene har gode gjennomtenkte planløsninger og kan også tilpasses for en families individuelle ønsker og behov.
Har du en tomt eller ønsker å bygge på din egen tomt? Som Systemhus-forhandler har vi et bredt utvalg av boliger dere kan velge. I tillegg kan vi tilby arkitekttjenester som tilpasser huset til tomten og deres behov. Vi kan også hjelpe til med tomteregulering, valg av hus, plassering av hus på tomt, byggesøknad, finansiering og rådgivning.

Nyheter

Her vil vi holde dere oppdatert med blant annet; bygging av boliger, informasjon om hvilke tomter og områder vi jobber med, oppdateringer på leverandøravtaler og produktavtaler.
Allerede nå vet vi at det kommer store nyheter allerede i begynnelsen på 2019 som vil forbedre våre produkter og som vil komme deg som boligkjøper av Hus28 og Systemhus til gode.
Vi forbedrer stadig våre produkter og har en ambisjon om å utvikle våre tjenester som gjør det enklere, rimeligere og bedre for deg å velge å bygge nytt hjem!

Om oss

Her kan du lese litt mer om oss og finne kontaktinformasjon for å ta en uforpliktende boligprat.


Er det noe du savner på sidene våre? Vi ønsker svært gjerne tilbakemeldinger – både ris og ros.