Sted
Frakkagjerdvegen 244, Førresfjorden, Norge
Innflytting
August
2020
Pris fra kr
0
-
0
NOK
Ledige boliger
1
Frakkagjerd - Moderne og fleksibel enebolig

Sentralt på Frakkagjerd

På toppen av Frakkagjerdvegen, i øst, blir Systemhus-modellen «Hitra» oppført på en stor tomt (740 m2). Her kan du bo fritt og luftig.  

Svært barne- og familievennlig beliggenhet. Kort vei til naturen, barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg med mange aktiviteter.
Gangavstand til bussholdeplass, dagligvarebutikker, skoler m.m. Ca. 4 minutters kjøring til Aksdal Senter og ca. 14 minutters kjøring til Haugesund

Hva er en god bolig for fremtiden?

En bolig skal ikke lenger bare huse kjernefamilien, men også familier med mine, dine og våre barn. Et hjem som er i stadig endring, mine barn annenhver uke og dine barn hver helg, mens våre barn bor hele tiden.

Fremtidens bolig må kunne huse denne storfamilien. Det må være et hjem hvor alle har rom for sitt, men hvor det også er lett å samles. Et hjem hvor det kan skje ulike aktiviteter samtidig. Kanskje vil de minste se på film mens de største trenger ro for å gjøre lekser.

En fleksibel bolig for moderne familier

Med et system som åpner opp for ulike muligheter for organisering av boligen, møter vi fremtidens behov for en individuell tilpasning. Samtidig bygges Hitra i forutsigbare rammer som et Systemhus er.

Kvalitetsleveranse FERDIGHUS

 • Royalimpregnert utvendig kledning, stående grå fra Marnar bruk.
 • Vinduer og terrassedører aluminiumskledd utvendig.
 • Helflisede bad med gulvvarme
 • Fliser på gulv med gulvvarme i entre og på vaskerom.
 • Dusjsone nedsenket i bad med "design"-sluk ved vegg og glassdører og takdusj
 • Baderomsinnredning med grepslist og speilskap fra Bademiljø.
 • 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken og soverom i 2.etg  
 • 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, soverom, gang og boder
 • Innvendige dører i kompakt utførelse med dempelist.
 • Alle dører, listverk, foringer etc i NCS S0500-N «Klassisk hvit»
 • Trapp plassbygget med hvitpigmentert eikeparkett i trinn.
 • Lekker kjøkkeninnredning fra Schmidt
 • Vedovn og stålpipe.
 • Mulighet for Smarthus

NYHET! "Puss opp ditt nye hus - uten å rive!"

Hvorfor kjøpe en gammel bolig å pusse opp – når du kan kjøpe en helt ny og gjøre tilnærmet det samme? Du slipper da kostnaden med å rive. Den gamle boligen vil fortsatt være gammel, men med nytt interiør. Her får du kvalitetene til en helt ny bolig, med de nyeste forskriftene!

Økonomi

Når du utfører egeninnsats vil dette være en del av egenkapitalen som banken stiller krav om. Du behøver derfor ikke å ha så mye egenkapital i banken i forhold til hvis du kjøper nøkkelferdig.

Egenkapitalen som blir tilført ved egeninnsats er på ca kr 600.000,-*! Følgende må utføres:
 - Resterende tømrerarbeid (innvendige arbeider)
 - Montering av kjøkken, parkett og parkett i trapp
 - Malingsarbeider

*Utregninger er basert på nøkkelferdig salgspris til kr 4.990.000,- og samme standard som er kalkulert fra utbygger.

Leveranse
Vi leverer bygget slik det står i dag.
Huset er tett med reisverk, vindtetting, kledning, vinduer, takbelegg, beslag, takrenner og taknedløp. Innvendig er innvendige bærevegger satt opp. Ytterdører blir levert med uten montering.

Dersom du ønsker at vi skal utføre deler av leveransen i huset, får du pristilbud av oss på dette. F eks ventilasjonsarbeid.

Du kan også finne de håndverkerne du selv ønsker skal utføre sitt fag i huset.

Gled deg til å innrede din bolig: 

Hvordan ønsker du at ditt nye hjem skal se ut? Du ønsker kanskje ikke å bruke lang tid, ressurser og fortvilelse på å finne din stil? Vi har valgt å samarbeide med interiørdesigner for å gjøre det lettere for deg å få en «rød trå» i ditt nye hjem. Stilene som er presentert her kan også brukes som inspirasjon/utgangspunkt. Du kan justere og ta utgangspunkt i den stilen du liker best og gjøre den om til «din».

Når du signerer kontrakt på ditt nye hjem med oss får du også med 5 gratistimer med vår interiørdesigner, Moderne Stil.

Dine fordeler:

 • Stilig interiør
 • Gjennomgående «rød trå» i interiøret
 • Mindre tid på å finne stilen til ditt nye hjem
 • Ved behov for flere timer med interiørdesigner bruker du langt mindre timer, da konsulent allerede vet veldig mye om stilen du har valgt.
 • Enklere hjelp til tilpasset kjøpshjelp av sofaer, border, stoler, bilder etc.
 • Rimeligere totalpris, sammensatt av Hus28 og Moderne Stil, sammen med våre leverandører.

- Style by Moderne stil

Stil 1: Warm minimalism

Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. Warm minimalism inneholder farger med nyanser fra havet på veggene med en østlig rødfarge som brekker det av. Det er en stram stil med rene og stilfulle linjer. Innredningen og detaljene går i svarte farger. Gulv med lyse og lette fargenyanser. 

Stil 2: Back to nature

Lyse, lune og varme farger på vegger sammen med en dempet grønntone. Dette fremstår som en lys stil med mange materialer og detaljer med inspirasjon fra naturen. Denne stilen er den som er nærmest det klassiske skandinaviske. Kombinasjonen av de lyse fargene, de lyse trestrukturene, ulike steinprodukter gir en modern og lys atmosfære som innbyder til samvær og hygge. 

Stil 3: Modern luxury

Dempede farger i beige sammen med en dyp grønnfarge på vegger. Sammen med mørke farger på innredninger og fliser, mørke treoverflater og detaljer i messing gir dette et lukseriøs og ultramoderne uttrykk. Denne stilen oser harmoni og eksklusivitet – enkel eleganse.

Arkitekten sier:Anita Hagen, TAG Arkitekter 

Jeg brant for en bolig som lett kunne endres i løpet av livet ettersom man blir flere eller færre personer i en familie. En bolig med god flyt og med gode løsninger for alle livets gjøremål, og en bolig for alle livssituasjoner.

Hitra er en bolig med flotte lysforhold og god takhøyde hvor kjernen i hjemmet er det gode oppholdsrommet med plass til at hele familien kan være sammen.

 

 


Husets 1. etg

I første etajse finner man mange muligheter til familien med hele fire soverom. Stuen som er vist i plan er på 18,7 m2 og kan brukes som TV-stue, hobbyrom eller hjemmekontor. Det egner seg også selvsagt godt til et ordentlig flott hovedsoverom litt adksilt fra de andre. Fra carport er det egen inngang til entre og til vaskerom/bi-inngang. Første etasje har hele tre utganger. 

Husets 2. etg

I andre etasje finner man en stor og romslig stue/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Kjøkkenet har meget praktisk bod ved siden av hvor man kan lagre mat, kjøkkenutstyr og annet. I denne etasjen finner man utgang til en flott terrasse. Hovedsoverommet har eget walk-in-closet med direkte inngang til bad. Dette rommet kan også brukes som lekerom eller TV-rom når barna er små og man ønsker hovedsoverommet i 1. etasje. 


Mulighetene er mange! hvilke løsning passer din familie? Vi utvikler løsninger som er perfekte for familien i alle faser!

Småbarnsfamilien

Små barn trenger nærhet til foreldrene i større grad enn når de nærmer seg ungdomstid. Derfor ser vi viktigheten med å ha soverom i nærhet til foreldrenes soverom, med muligheten til å disponere andre rom i huset til soveværelse til litt eldre barn i framtiden. Har dere planer om å kjøpe et hus for framtiden?TV-stuen i 1. etasje kan være glimrende som hovedsoverom, med mulighet for å gjøre om soverom vedsiden av til walk-in-closet eller bad. Det er da kort avstand til tre barnesoverom i samme etasje, samtidig som det er litt avstand mellom hovedsoverom og de andre soverommene.I denne etasjen er det bi-inngang til vaskerom hvor en kan oppbevare og vaske parkdresser og støvler. Vaskerommet har også kort avstand til alle soverom i huset.
                                                                             I 2. etasje kan da hovedsoverom bli benyttet som lekerom,                                                                                        hobbyrom, bibliotek, kotor e.l.

Ungdomshuset

Er barna kommet i den alderen hvor de ønsker mer tid og rom for seg selv?I 1. etasje er det mulighet for 3 soverom samt en felles TV-stue. Ungdommen kan da ha privat-tid på sine soverom eller de kan ha felles TV-, spille- og hobbyrom i TV-stuen. I TV-stuen er det god plass til venner og aktiviter. TV-stuen kan også gjøres større ved å ta bort soverommet vedsiden av. Soverommet vedsiden av TV-stuen kan også gjøres om til bad.En annen løsning, dersom det er 2 ungdommer i hus, er at de to soverommene som ligger vedsiden av hverandre kan gjøres som til 1 ekstra TV-stue. Da har begge ungdommene hver sitt soverom samt hvert sin stue.
Det er også enkel tilgang til bad fra alle soverommene.
Ungdommen og venner kan komme å gå uten at det forstyrrer resten av huset da hovedentrè er i kort avstand til alle soverommene og TV-stuen.
I andre etasje er det  hovedsoverom med walk-in-closet og eget bad med plass til badekar. Hovedstue med kjøkken blir som en etasje for foreldrene eller samlingspunktet for familien.

Mine, dine, våre

Krever huset rom til flere barn, og kanskje til og med et soverom til hvert barn? Da vil kanskje en løsning med 5 soverom og en ekstra TV-stue passe perfekt for ALLE?I 1. etasje er det fire soverom og en TV-stue. Eget bad i underetasjen med dusj, wc og servant.Det er kort avstand fra alle soverom i 1. etasje til vaskerommet, slik at det ikke blir mye bæring av klærne over flere etasjer.
I andre etasje er det  hovedsoverom med walk-in-closet og eget bad med plass til badekar.
Hovedstue med kjøkken blir som en etasje for foreldrene eller samlingspunktet for familien.


Bokvaliteter

 • Fleksibel – En fantastisk bolig å .
 • Bomiljø – Stort tomt og gode solforhold
 • Sosialt – Flott stue/kjøkken som glir over til flott takterrasse.  
 • Praktisk – Den private delen er skilt fra resten av boligen på en naturlig måte.
 • Luksus – Fantastisk hovedsoverom, med eget garderoberom, samt eget bad.
 • Uterom – Flott hageplass på bakkeplan og flott privat takterrasse ved kjøkken og stue.
 • Fleksibel – Passer perfekt til småbarns-, ungdoms- og mine-dine-våre-familien.
 • Romslig – Hele 5 soverom og 2 stuer.

Kart

Carport
To stuer
Kort vei til idrettsanlegg
5 soverom
Takterrasse

Område

Nærmiljøet

Skole og barnehager

I området på Frakkagjerd er det gåavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Handel

Det er kort avstand til dagligvarebutikker og tjenester. Det er kun 4 min. til Aksdal senter og 14 minutter til Haugesund sentrum.

Idrett og kultur

Det er gåavstand til flere idrettsanlegg, lag og foreninger. Samt kort avstand til kultursenteret på Aksdal.

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Familietoppen Torvastad - Funkishus med garasje
  Funkishus på toppen av endevei på Familietoppen Torvastad. Effektiv planløsning med 4 soverom og 2 stuer. Solrik hage med takterrasse over garasje.

  5 549 000 — 5 990 000 kr
  Torvastad, Norge
  forSale
  Gard - Moderne familiehjem i ende på vei
  I et hyggelig villastrøk i Skeisvollsvegen 15 skal vi bygge 2 lekre eneboliger med stilig design og god planløsning. Eneboligene er 156 m2 BRA i tillegg til utvendig bod. Standarden på leveransen er høy med valg mellom 3 unike interiørstiler som utgangspunkt.

  6 990 000 — 6 990 000 kr
  Skeisvollsvegen, Haugesund, Norge
  forSale
  SOLVANG - Fantastisk enebolig på unik tomt
  I indrefileten i Haugesund har vi nå for salg en råstilig enebolig med unik eiendom. Rett ved Solvang skole bygger vi en enebolig på hele 214 m2 med stort uteoppholdsareal.

  7 999 000 — 9 190 000 kr
  Tysværgata, Haugesund, Norge